Online könyvek > India - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Online könyvek > 6 weboldal. Kategória leírása: Indiának régi és nagy kultúrája van. India világát bemutató könyvek.
Szponzorált linkek
Kapcsolataink
http://mek.oszk.hu/04500/04507/

"A legkomolyabb indiai és angol szakirodalom megállapítása, hogy India kultúrájának java értékeit, az ő kifejezéseik szerint a turáni skytha- és hun-fajta népek produkálták, évezredes indiai térhódításaik és uralmuk idején. A »barbár« szó az indiai irodalomban »nomádnépet« jelöl. Ebben az értelemben elfogadható ez a jelző."

Kapcsolataink
A hinduizmus világa
http://konyv.tuja.hu/newsdesk_info.php?newsdesk_id=701

A ma sommásan hinduizmusnak nevezett vallási kultúra hívei büszkén vallják, hogy hitük a mai világ legrégebben fennálló és legösszetettebb vallási rendszere; követõinek számát pedig a becslések 700 millió körülire teszik.

A hinduizmus világa
Kiss Botond könyve
https://gondola.hu/cikkek/60312

Dr. Kiss J Botond ornitológus Így láttam Indiát címmel foglalta könyvborítók közé kétszeri (2001 – 2006) indiai élményeit. Előbb a sajnálatosan korán elhunyt székelyudvarhelyi Szeley-Szabó László híres és hírhedt állatvédő, kiváló természetfotós társaságában, bő fél évtized múltán barátja, a „Főbibic” halála után tudományos küldetést teljesítve egymagában, és az előbbi utazástól eltérőn közpénzen járt Indiában.

Kiss Botond könyve
Vojtilla Gyula könyve
https://www.regikonyvek.hu/kiadas/a-meses-india-1988-gondolat

Vojtilla Gyula könyve. A legrégibb magaskultúrától a XVIII. századig.

Vojtilla Gyula könyve
Paul Burton: India titkai
http://mek.niif.hu/00100/00114/html/

Paul Burton nagyszerű könyvét teljes terjedelmében olvashatjuk az elektronikus könyvtárban.

Paul Burton: India titkai
Galamb Gábor: India
http://www.konyv-konyvek.hu/india_galamb_gabor

Galamb Gábor szórakoztató kötetében olvasmányos stílusban mutatja be ezt a mesés, keleti, egzotikus úticélt. Személyes hangvételben taglalja Indiát és az általa meglátogatott, csodálatos látnivalóit, mégpedig úgy, hogy miként utazhatunk – az általa személyesen is kipróbált módon - utazási irodák bevonása nélkül, saját szervezésünkben.

Galamb Gábor: India
Hirdetések
Oldal leírása
india.wyw.hu: India történelme, indiai szokások, táncok, konyha, kutatók. Hinduizmus, buddhizmus, brahmanizmus, kasztrendszer. Utazás indiába, ahimszá. Romák indiai eredete, történelmi személyiségek, politikusok.
Gyűjteményünkben 224 válogatott India témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 224 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5456