Jóga, jógik, jógázás > India - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jóga, jógik, jógázás > 12 weboldal. Kategória leírása: A jóga célja nem más mint a testet az Isten szolgálatára alkalmassá tenni, megtisztítani.

india.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Jóga - Wikipédia
Jóga - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3ga

A jóga (yoga), szanszkritül योग, a keleti bölcselet egy formája, ami Indiában fejlődött ki a hinduizmus és a buddhizmus kulturális közegében.

hu.wikipedia.org
Jalagati jóga
Jalagati jóga
http://www.jalagati.hu/

A Jalagati Jóga Egyesület mind orvosi, mind több éves jógatartói tapasztalatot felhasználva alakította ki mozgásformáját a XXI. század ember igényeihez igazodva. Jógaórákat tartunk Budapesten és Szegeden is. A mozgási formákat az idősebb korosztály számára is optimalizáltuk. Fiataloktól az idősekig mindenki megtalálja a számára optimális mozgási formát. A jóga pozitív hatása révén javíthatunk egészségünkön, harmonizálhatjuk testsúlyunkat, légzésünket, vérkeringésünket és növelhetjük szellemi teljesítőképességünket. Speciális gyakorlatok jótékony hatással vannak a bőr szépségére és az idegrendszer működésére is.

www.jalagati.hu
Jóga és meditáció
Jóga és meditáció
http://www.jogameditacio.hu/

Egyszerű meditációs technikákat fogsz itt találni, ami garantáltan jól fog esni a munkával és a stresszel töltött hétköznapjaidban. Megfigyelheted, hogy a kundalini miképpen csempészi életedbe a békét és a derűt.

www.jogameditacio.hu
AUM Jóga Magazin
AUM Jóga Magazin
http://aum.hu/

Online jóga magazin magyarul. Cikkek kezdő és haladó jógagyakorlóknak. Érdekes olvasnivaló jógatanárok számára is.

aum.hu
Jóga, a jóbarát
Jóga, a jóbarát
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/dieta/2002/6/Joga.htm

Néhány egyszerűnek látszó gyakorlat. Nyugalom és béke. Hosszan elnyújtott, mély légzés. Öröm és szeretet. Aki nem próbálta, nem képes elhinni. Hit? Igen, a tökéletes önmagunkban.

www.vitalitas.hu
Satyananda Yoga
Satyananda Yoga
http://satyananda.hu/index.php?page=indut

A Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány utazást szervez Indába 2008. decemberében.

satyananda.hu
Jóga, masszázsterápia
Jóga, masszázsterápia
http://www.masszazsterapia.hu/joga.html

Jóga a távoli kelet ajándéka. A jóga valódi öröm lehet. Miért is jó jóga gyakorlatokat csinálni?

www.masszazsterapia.hu
Jóga klub
Jóga klub
http://joga.network.hu/

A jóga attól jóga,hogy a tudattal dolgozik. Egy tudatos létezést feltételez, aminek gyakorlása a nyugati kultúrában a fizikai testgyakorlással kezdődik. A tudatossággal megfigyelőt hozunk létre magunkban.

joga.network.hu
Mandala Jógastúdiók
Mandala Jógastúdiók
http://www.mandalajoga.hu

Változtass azon, hogy fáj a hátad, hogy feszült vagy, hogy nem érzed jól magad a bőrödben! A Gerincjóga, a Stresszoldó Jóga, a Nőijóga és a Hatha Jóga olyan mozgásrendszerek, amelyek segítenek abban, hogy egészségesebb, magabiztosabb és boldogabb légy! A Mandala Jógastúdiókban magasan képzett oktatóink modern, a legújabb mozgástrendek irányelvei szerint oktatják a tradicionális indiai jógát.

www.mandalajoga.hu
Sankalpa jógastúdió Budapest
Sankalpa jógastúdió Budapest
http://www.sankalpa.hu

A Sankalpa jógastúdió Budapest számtalan mozgás és jóga típusnak ad otthont. Válasszon kedve szerint és mozogjon velünk profi, vagy kezdő szinten. Oktatóink több éves munkatapasztalata, segítőkész, türelmes személyisége biztosítja az órák kellemes hangulatát és eredményességét. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb mozgásfajtát honlapunkon és jöjjön el hozzánk jógastúdiónkba. Nem tud dönteni szolgáltatásaink közül? Semmi gond. Hívja fel recepciónkat a részletesebb tájékoztatásért, vagy jöjjön és próbálja ki óráinkat "Első alkalom" akciónk keretén belül, kedvezményes áron. Jógastúdiónk vállalja cégek külön, csoportos oktatását is, legyen szó egy szoros baráti társaságról, vagy csapatépítő tréningről. Várjuk szeretettel!

www.sankalpa.hu
AUM Jóga Stúdiók
AUM Jóga Stúdiók
http://aumjoga.hu

Iyengar-, Himalájai-, Sivananda-jóga. Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció és a Sivananda rendszer tanításai szerint. Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

aumjoga.hu
Jógasziget
Jógasziget
http://www.jogasziget.hu/tanfolyamok/nyiltnap.php?gclid=CKCa7cfTm5UCFQTQugod ...

Érdekel a jóga, de még nem merted kipróbálni?. ...

www.jogasziget.hu
Oldal leírása
india.wyw.hu: India történelme, indiai szokások, táncok, konyha, kutatók. Hinduizmus, buddhizmus, brahmanizmus, kasztrendszer. Utazás indiába, ahimszá. Romák indiai eredete, történelmi személyiségek, politikusok.
Gyűjteményünkben 265 válogatott India témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 265 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6144