Jóga, jógik, jógázás > India - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Jóga, jógik, jógázás > 11 weboldal. Kategória leírása: A jóga célja nem más mint a testet az Isten szolgálatára alkalmassá tenni, megtisztítani.
Szponzorált linkek
Jóga és meditáció
http://www.jogameditacio.hu/

Egyszerű meditációs technikákat fogsz itt találni, ami garantáltan jól fog esni a munkával és a stresszel töltött hétköznapjaidban. Megfigyelheted, hogy a kundalini miképpen csempészi életedbe a békét és a derűt.

Jóga és meditáció
AUM Jóga Magazin
http://aum.hu/

Online jóga magazin magyarul. Cikkek kezdő és haladó jógagyakorlóknak. Érdekes olvasnivaló jógatanárok számára is.

AUM Jóga Magazin
Jóga, a jóbarát
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/dieta/2002/6/Joga.htm

Néhány egyszerűnek látszó gyakorlat. Nyugalom és béke. Hosszan elnyújtott, mély légzés. Öröm és szeretet. Aki nem próbálta, nem képes elhinni. Hit? Igen, a tökéletes önmagunkban.

Jóga, a jóbarát
Satyananda Yoga
http://satyananda.hu/index.php?page=indut

A Satyananda Yoga Magyarországon Alapítvány utazást szervez Indába 2008. decemberében.

Satyananda Yoga
Jóga, masszázsterápia
http://www.masszazsterapia.hu/joga.html

Jóga a távoli kelet ajándéka. A jóga valódi öröm lehet. Miért is jó jóga gyakorlatokat csinálni?

Jóga, masszázsterápia
Jóga klub
http://joga.network.hu/

A jóga attól jóga,hogy a tudattal dolgozik. Egy tudatos létezést feltételez, aminek gyakorlása a nyugati kultúrában a fizikai testgyakorlással kezdődik. A tudatossággal megfigyelőt hozunk létre magunkban.

Jóga klub
Mandala Jógastúdiók
http://www.mandalajoga.hu

Változtass azon, hogy fáj a hátad, hogy feszült vagy, hogy nem érzed jól magad a bőrödben! A Gerincjóga, a Stresszoldó Jóga, a Nőijóga és a Hatha Jóga olyan mozgásrendszerek, amelyek segítenek abban, hogy egészségesebb, magabiztosabb és boldogabb légy! A Mandala Jógastúdiókban magasan képzett oktatóink modern, a legújabb mozgástrendek irányelvei szerint oktatják a tradicionális indiai jógát.

Mandala Jógastúdiók
Sankalpa jógastúdió Budapest
http://www.sankalpa.hu

A Sankalpa jógastúdió Budapest számtalan mozgás és jóga típusnak ad otthont. Válasszon kedve szerint és mozogjon velünk profi, vagy kezdő szinten. Oktatóink több éves munkatapasztalata, segítőkész, türelmes személyisége biztosítja az órák kellemes hangulatát és eredményességét. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb mozgásfajtát honlapunkon és jöjjön el hozzánk jógastúdiónkba. Nem tud dönteni szolgáltatásaink közül? Semmi gond. Hívja fel recepciónkat a részletesebb tájékoztatásért, vagy jöjjön és próbálja ki óráinkat "Első alkalom" akciónk keretén belül, kedvezményes áron. Jógastúdiónk vállalja cégek külön, csoportos oktatását is, legyen szó egy szoros baráti társaságról, vagy csapatépítő tréningről. Várjuk szeretettel!

Sankalpa jógastúdió Budapest
AUM Jóga Stúdiók
http://aumjoga.hu

Iyengar-, Himalájai-, Sivananda-jóga. Kiscsoportos foglalkozásokat tartunk az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció és a Sivananda rendszer tanításai szerint. Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

AUM Jóga Stúdiók
Jóga - Wikipédia
https://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3ga

A jóga (yoga), szanszkritül योग, a keleti bölcselet egy formája, ami Indiában fejlődött ki a hinduizmus és a buddhizmus kulturális közegében.

Jóga - Wikipédia
Jógasziget
http://www.jogasziget.hu/tanfolyamok/nyiltnap.php?gclid=CKCa7cfTm5UCFQTQugod ...

Érdekel a jóga, de még nem merted kipróbálni?. ...

Jógasziget
Hirdetések
Oldal leírása
india.wyw.hu: India történelme, indiai szokások, táncok, konyha, kutatók. Hinduizmus, buddhizmus, brahmanizmus, kasztrendszer. Utazás indiába, ahimszá. Romák indiai eredete, történelmi személyiségek, politikusok.
Gyűjteményünkben 224 válogatott India témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 224 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5456