Magyarok Indiáról > India - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyarok Indiáról > 7 weboldal. Kategória leírása: Magyar nyelvű írások India mindennapjairól. Beszámolók, útleírások, tapasztalatok.
Szponzorált linkek
Mahindra - Teszt
http://www.vezess.hu/teszt/teszt_mahindra_goa_2_5/14406/

Indiából, a Dekkán-fennsík és a Hindusztáni-alföld meghódítása után egy hirtelen ugrással termett nálunk a kategória egyik legolcsóbb járgánya, a Mahindra Goa. Lássuk, megél-e a jószág a mérsékelt égöv erdeiben is.

Mahindra - Teszt
Az indiaiak
http://epa.oszk.hu/00300/00384/00027/22.html

Európa-szerte nagy meglepetést, csodálkozást, sőt bizonyos felháborodást keltett, mikor 1913-ban a Nobel-díjak bírálóbizottsága az irodalmi díjat a stájer Roseggerrel szemben az indus Rabindranath Tagorénak ítélte oda.

Az indiaiak
Út Indiába
https://port.hu/adatlap/film/tv/ut-indiaba-a-passage-to-india/movie-48788

Adela Quested 1924-ben megérkezik Indiába, ahol vőlegénye dolgozik. A nő meg akarja ismerni az "igazi Indiát". Hamarosan bemutatják doktor Aziznak, a fiatal indiai orvosnak, aki a faji előítéletek ellenére szabadon mozog a brit arisztokrácia köreiben.

Út Indiába
Az ősi indiaiak is alkalmazták a peruiak vonalait?
https://sg.hu/cikkek/46363/az_osi_indiaiak_is_alkalmaztak_a_peruiak_vonalait

Egy szabályos római hatost formáló jegyre bukkantak India egyik nyugati tartományában egy domboldalon. A geológusok egyelőre még nem biztosak abban, hogy emberkéz, vagy a természet alkotta a VI jelet, mindenesetre paramétereit tekintve meglepően szabályosnak tűnik az alakzat.

Az ősi indiaiak is alkalmazták a peruiak vonalait?
Az indiaiak a Holdra vágynak
https://sg.hu/cikkek/48316

Merész tervekkel állt elő az indiai űrhivatal, az ISRO: 2020-ig India nem csak embert juttatna az űrbe, de a Hold felszínére is asztronautát küldene.

Az indiaiak a Holdra vágynak
Eljött a fapados autók ideje
http://automenedzser.hu/tanacsok/20070904_fapados_auto_logan.aspx

A nézők pulzusát az egekbe kergető, akciófilmekre emlékeztető televíziós reklám: gyönyörű, fiatal nő helikopterről ereszkedik egy autót szállító kamionra. Jóváhagyólag megvizsgálja a méretes csomagtartót és a széles hátsó ülést, mielőtt beugrana a kormány mögé és lehajtana az útra. „India gyors, széles karosszériájú autója” – hirdeti a felirat, miközben a fekete szépség elviharzik.

Eljött a fapados autók ideje
Utazz Indiába!
http://utazasi.irodak.com/azsia/india/

Ön elszeretne utazni irodába, de úgy érzi nem rendelkezik kellő tudással? Akkor a legjobb helyre érkezett! Ezen az oldalon megtudhat mindent Indiáról: éghajlat, pénznem, népesség, hivatalon nyelv, Beutazási szabályok, Vámszabályok, Más, elfogadott pénznemek, Elfogadott hitelkártyák, Alapvető termékek árai, Védőoltások, Ajánott utazási útvonal, Víz minősége, ihatósága, Általános nyitvatartási idő, Látnivalók, Ünnepnapok, Vallás.

Utazz Indiába!
Hirdetések
Oldal leírása
india.wyw.hu: India történelme, indiai szokások, táncok, konyha, kutatók. Hinduizmus, buddhizmus, brahmanizmus, kasztrendszer. Utazás indiába, ahimszá. Romák indiai eredete, történelmi személyiségek, politikusok.
Gyűjteményünkben 224 válogatott India témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 224 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5456