Alapítvány, civil szervezet > India - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Alapítvány, civil szervezet > 3 weboldal. Kategória leírása: Olyan alapítványok, szervezetek honlapjai, amelyek Indiát támogatják valamilyen formában.

india.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

India Klub
India Klub
http://www.indiaklub.hu/honlap/index.php

Az India Klub célja az ókori India kultúrájának továbbörökítése és értékeinek bemutatása. A régi kultúrák higgadt egyszerűséggel fogalmazzák meg a XXI. század emberében felmerülő kérdések örökérvényű megoldásait.

www.indiaklub.hu
HMK Alapítvány
HMK Alapítvány
http://www.kagylokurt.hu/index.php?modul=menu&id=27

Alapítványunk 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy elsősorban a keleti kultúrkör tradicionális, tudományos, művészeti és bölcseleti értékeit átemelve színesítse hazánk kulturális életét, valamint elősegítse az egyén, a közösség és a társadalom erkölcsi-etikai felemelkedését. Ilyen szempontból a Hindu-Magyar Kulturális Alapítvány hiánypótló és értékmentő szerepet tölt be a magyar kulturális életben.

www.kagylokurt.hu
Indiaház
Indiaház
http://www.indiahaz.hu/

„Ismerni az embert annyi, mint ismerni Istent. Ismerni az Istent annyi, mint ismerni az embert. A világegyetem tanulmányozása annyi, mint tanulni úgy az Istent, mint az embert, mivel a világegyetem az Isteni Gondolat kifejeződése és a világegyetem visszatükröződött az emberben. Ha az én szabaddá akar válni, ismeretre van szüksége önmaga megismerésére, úgy amilyen a maga mivoltában.”

www.indiahaz.hu
Oldal leírása
india.wyw.hu: India történelme, indiai szokások, táncok, konyha, kutatók. Hinduizmus, buddhizmus, brahmanizmus, kasztrendszer. Utazás indiába, ahimszá. Romák indiai eredete, történelmi személyiségek, politikusok.
Gyűjteményünkben 265 válogatott India témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 265 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6144