Ájurvéda gyógyászat > India - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ájurvéda gyógyászat > 9 weboldal. Kategória leírása: Az Ájurvéda egy nagyon ősi indiai gyógyító eljárás. Az Ájurvéda az Ájur és Véda szavakból tevődik össze, az előbbi életet, az utóbbi tudást jelent.

india.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Maharishi Ajur-Véda
Maharishi Ajur-Véda
http://www.tminfo.hu/ajurveda/

Betegségmentes társadalom létrehozása egy megelõzésközpontú gyógyászati-egészséggondozási tudomány által.

www.tminfo.hu
Ájurvéda
Ájurvéda
http://www.informed.hu/eletmod/wellness/ayur

Ájurvéda terápia InforMed orvosi, egészségügyi, életmód és wellness portál.

www.informed.hu
Ájurvéda: mindent tud a testről
Ájurvéda: mindent tud a testről
http://www.origo.hu/noilapozo/szepseg/20050419ajurveda.html

India ősi kultúrája csiszolta, fejlesztette évezredeken át az ájurvédikus gyógyászati tanokat, melyek napjainkra átlépték szülőhazájuk határait, és elterjedtek az egész világon. Az egész embert egységként kezelő holisztikus szemlélet az akadémikus orvoslás mellett egyre nagyobb teret nyer. Az ájurvéda tanításait nem csak egészségünk megőrzésében, de a szépségápolásban is hasznosíthatjuk.

www.origo.hu
Az ájurvéda útvesztői
Az ájurvéda útvesztői
http://www.pestiest.hu/cikk/41638/az_ajurveda_utvesztoi

Az ájurvéda gyógyászat India klasszikus orvostudománya, amelynek hatékonyságát az idő tesztelte le. A szanszkrit kifejezés, ájurvéda, magyarul életről szóló tudományt jelent (ájusz = élet, véda = tudomány)

www.pestiest.hu
Mi is az ájurvéda?
Mi is az ájurvéda?
http://go4info.hu/cikk/go4info.php/2070

Az ájurvéda kifejezés jelentése: "az élet tudománya".India ősi szanszkrit nyelvű írásai, a Védák nemcsak a filozófia kérdéseit taglalják,hanem abban is segítenek,hogy egész életünkön át megőrizhessük az egészségünket és harmóniánkat.

go4info.hu
Gyógyír
Gyógyír
http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=245&alrovat=249&cikkid=14351

Ízületi problémák, túlsúlyosság, anyagcserezavarok vagy hajhullás: az ajurvéda komplex orvosi tudomány, mely számtalan egészségügyi problémára kínálhat ...

www.harmonet.hu
Ayurveda / Ájurvéda / gyógyászat
Ayurveda / Ájurvéda / gyógyászat
http://www.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=naturagyogynoveny&oldalkod=1160742040

Az Ayurveda gyógyászat hazánkban egyre népszerűbbé válik miután az emberek tapasztalják, hogy a betegségek tüneti kezelése a hagyományos orvoslás ( gyógyszerek, antibiotikumok) alapján csak ideiglenes kezelés, a valódi ok feltárása nélkül újra – és újra visszatérő, egyre súlyosabb problémákat okoz.

www.shp.hu
Ayurvédikus szolgáltatások és felnőttképzés
Ayurvédikus szolgáltatások és felnőttképzés
http://ayurvedia.hu

Ayurvédikus masszázsokkal széles kínálatával várok minden kedves pihenni és gyógyulni vágyó embert! Szolgáltatásaim közé nem csak a masszázs tartozik, hanem Ayurvédikus felnőtt- és szakképzések: ayurvédikus masszázsoktatások (30 ill. 60 órában), Ayurvédikus babamasszázs oktatás kismamáknak, ayurvédikus babamasszőr képzések. Várok minden Ayurvéda iránt érdeklődőt szeretettel!

ayurvedia.hu
I. magyar Ayurvédikus portál
I. magyar Ayurvédikus portál
http://ayurvedika.hu

A honlap az Ayurvédikus ismeretek terjesztésére, az Ayurvédát ismerő, vagy kereső emberek tájékoztatására szolgál. Tartalma kiterjed az ayurvédikus életmód, táplálkozás, egészség, gyógyászat, és szépségápolás területeire. A honlapon információt kaphatnak az élet legfontosabb aspektusairól, mint a család, a baba-mama kapcsolatok, a gyermek nevelés, de a spirituális útkereséshez is, amelyekkel az ember szolgálhatja saját testi-lelki egészségét.

ayurvedika.hu
Oldal leírása
india.wyw.hu: India történelme, indiai szokások, táncok, konyha, kutatók. Hinduizmus, buddhizmus, brahmanizmus, kasztrendszer. Utazás indiába, ahimszá. Romák indiai eredete, történelmi személyiségek, politikusok.
Gyűjteményünkben 265 válogatott India témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 265 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6144